Hur går det till att investera i en kökslösning från June Kök & Interiör?


Våra kök tillverkas av Strömsdal kök & interiör som är ett snickeri som ligger i Gånghester strax utanför Borås.

Gäller det en köksförnyelse eller ett luckbyte så bokar Du ett hembesök där mätning av köket utförs hemma hos Dig. Gäller det ett helt nytt kök bokar Du ett kostnadsfritt möte där Du sitter ner med någon av våra professionella inredare och går igenom förutsättningarna inför köksrenoveringen. Tillsammans skapar Ni nu Ditt nya kök på skissnivå.

 

 

3D-ritning över köksförslaget

Efter detta möte ritar vi ett förslag i vårt dataprogram där Du på nästa möte får tredimensionella fyrfärgsbilder över köksförslaget presenterat för Dig. Ritprogrammet är ett oerhört bra hjälpmedel för att få en klar uppfattning över Ditt nya kök.

Planeringsprocessen fortsätter tills Du känner att: -"Nu har jag hittat mitt drömkök". Därefter erhåller Du ett specificerat prisförslag där allt ingår, även montering om Du vill att vi utför detta.

 

 

Vi skräddarsyr efter dina behov

Vi "skräddarsyr" köket till fulländning där höjd, bredd och djup på skåpen är helt valfria och ingår som standard i våra priser. Har Du vid planeringen t. ex. 58 cm kvar till vägg så får Du hos andra leverantörer ett 50 cm standardskåp och en passbit på 8 cm. Vi bygger istället ett skåp som är exakt 58 cm så slipper Du en massa onödiga passbitar med luft bakom.

Strömsdal bygger sina skåp i 2 cm tjockt skivmaterial där även bakstyckena i skåpen är lika kraftiga. Man kan då skruva upp skåpen precis var som helst utan att behöva tänka på infästningshöjder i väggar m.m.. Bakstycket kan Du även få indraget t.ex. 1 cm i bakkant så spotlightskablar m.m. kan döljas. Du väljer även om Du vill ha vita eller grå skåp invändigt eller i matchande ek-, björk-, bok-, körsbärs- eller valnötslaminat. Framkant på skåpen kan även anpassas till luckans färg.

 

 

Målning med finess

Alla Strömsdals luckmodeller målas alltid för hand i deras egen måleriavdelning. Fram- och baksida målas och besiktigas både visuellt och för hand med känsliga fingertoppar innan avsyning och paketering slutligen sker.

Välj vilken kulör Du vill eller kombinera flera. Antingen ser Du ut en kulör i NCS-skalan (Natural Color System®) eller så bryter man fram den kulör Du bestämt Dig för efter ett specifikt prov som Du bifogar fabriken inför målningen.

Strömsdal betsar, laserar, patinerar, pensel- och ådringsmålar Din lucka i stort sett precis som Du vill. Vi kallar det "valfrihet som standard" där Du skapar ett individuellt kök som Du kan vara riktigt stolt över och som ingen annan i hela världen har.

 

 

Noga utvalt virke

Investerar Du i ett träkök så sorteras inför tillverkningen ut rätt virke och mängd till Dina luckor för att Ditt kök ska få en så jämn färgnyans som möjligt. Träslaget Ek kan t.ex. variera oerhört mycket i färg, från vitt till rött och brunt.

 

 

Trygghet hela vägen

Tar Du nu ett beslut om en investering så bokar vi alltid upp ett möte hemma hos Dig för att gå igenom förutsättningarna på plats så att inget blir fel i leveransen. Fabriken erhåller därefter ett slutunderlag och tillverkar Ditt unika kök med vana händer. Cirka 5 veckor efter produktionsstart står Ditt drömkök klart att monteras.

Leverans sker efter Din planering och utförs oftast med våra egna bilar ända fram till Din dörr och bärs in på plats av chauffören och montörerna tillsammans med Dig. Vi tar fullt ansvar för att det vi levererar är helt rätt och kommer att passa i mått och utförande.

Vi står för svensktillverkad kvalitet, flexibilitet och leveranssäkerhet och utformar framtidens köksstandard.

Tack för att vi fick ta Din tid - och lycka till med Din nya investering!

 

https://youtu.be/61WyxyEg-wI